Sërish pezullohen fluturimet nga Kabuli

Të gjitha fluturimet ushtarake dhe civile nga Kabuli sapo janë pezulluar, konfirmoi një zëdhënës i Pentagonit.

Nuk dihet ende nëse do të ketë vazhdim të fluturimeve, ndërkohë që ushtria amerikane po përpiqet të sigurojë aeroportin.

Një ish-përkthyes amerikan tha për BBC, se të shtëna u dëgjuan në aeroport.