Seanca e 25të e Qeverisë

Shkup, 10 mars – Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do ta mbajë mbledhjen e rregullt të 25-të.
Seanca është parashikuar të fillojë në ora 11.00.

Për konkluzat dhe vendimet nga mbledhja, siç njoftoi pres-shërbimi qeveritar, opinioni do të informohet përmes kumtesës, menjëherë pas përfundimit të saj.