Rrjedhin përsëri fotografitë e BMW M2 2023 përpara prezantimit të muajit të ardhshëm

Fotot e BMW M2 të re 2023 kanë rrjedhur në internet, përpara zbulimit të saj global muajin e ardhshëm dhe dërgesat e para ndërkombëtare priten në gjysmën e parë të vitit të ardhshëm.

Imazhet e postuara në forumin Bimmerpost konfirmojnë imazhet e rrjedhura dhe spekulimet nga fotot e “spiunuara” gjatë 18 muajve të fundit, me stil të guximshëm për të dalluar M2 nga seria 2 standarde e BMW-së.

Pjesa e përparme ndërron hyrjet trekëndore të ajrit dhe grilat e gjera të “veshkave” të modelit më të vogël M240i për një pamje katrore, me hyrje drejtkëndëshe nga jashtë, grila të brendshme dhe hyrje të vogla të zeza të ajrit në qoshet e brendshme të fenerëve, shkruan Drive.

Harqet e rrotave të përparme dhe të pasme janë më të gjera se seria 2 e zakonshme, me funde anësore që përzihen në trup dhe pasqyra anësore “me krahë” të markës tregtare të divizionit M.

Një çati me fibër karboni është e dukshme – megjithëse në mënyrë të pazakontë për një makinë të plotë BMW M, mbulesa është e përbashkët me M240i standarde.

Ka një parakolp të ri të pasmë që është më agresiv se çdo “coupe” sportive aktuale BMW M, me një grup të veçantë prej katër vrimash shkarkimi dhe shirita të theksuar vertikal reflektues.

Makina duket se lëviz në rrota aliazh 19 inç përpara dhe 20 inç të pasme, me disqe frenash të performancës të mbërthyer nga kalipsat e kuq të markës M që fshihen pas. 

Drive
Drive
Drive
Drive