Rrahu dy 15-vjeçarë me shkop bejsbolli, mësuesi në gjyq

Një mësues nga Breshia u padit për goditjen e dy 15-vjeçarëve me shkop bejsbolli.

Njërit prej ‘viktimave’ iu deshën 27 qepje në kokë.

Mësuesi, i cili u pezullua nga shkolla, reagoi ashpër ndaj hedhjes së disa fishekzjarreve në oborrin e shtëpisë nga fëmijët natën e karnavaleve të një viti më parë.

“Asgjë nuk mjafton, duhet t’ju ​​vras ​​dhe t’ju ​​lë si qentë”, kishte thënë mësuesi siç përshkruhet në dosjene  prokurorisë,  teksa godiste fëmijët.