Reagimi i gruas shtatzëne kur e kuptoi se do të bëhej përsëri me një djalë

Një grua shtatzënë ka ndarë zhgënjimin e saj kur e mori vesh se do të bëhej përsëri me një djalë –pasi është e dëshpëruar të bëhet nënë e një vajze të vogël.

“Si mund të dua një djalë tjetër?” shkroi ajo në një video duke qarë. ‘A do të zëvendësoj djalin tim të parë?’

Postimi ngjalli debat në komente, derisa disa vunë në dukje se fshehurazi do ta ndjenin të njëjtën gjë, derisa të tjerë thanë se ajo duhet të ndihej me fat që kishte një fëmijë të shëndetshëm rrugës.

Videoja në TikTok tregon atë dhe partnerin në një festë për zbulimin e gjinisë, derisa aty gruaja duket e qeshur dhe e lumtur, derisa i vendosi mbi shkrimin, “Ajo çfarë panë të gjithë në ceremoni”.

@nicoleshamlin

#greenscreenvideo Gender disappointment is real. I only felt that way for a day. Now we are beyond excited and thankful.💙💙💙VIDEO IDEA FROM @patricialeeann09 #genderdissapointment #boymom #genderreveal

♬ that way slowed – vibe sounds

Më pas, videoja e tregonte vajzën të shtrirë në shtrat e duke qarë, derisa shprehej e pikëlluar se nuk po bëhej me vajzë.

“Unë më vonë atë natë duke u pikëlluar që nuk po bëhem ende me vajzë”, shkroi ajo.