Protestuesit para Kuvendit kundër vaksinimit dhe masave të reja, mjekët i karakterizuan si vrasës

Shkup, 15 gusht – Protestuesit para Kuvendit kundër vaksinimit dhe masave të reja, mjekët i karakterizuan ata si vrasës, ndërsa gazetarët janë mercenarë për ta.

Për ta, vaksinat janë një injeksion eksperimental. Ata bënë thirrje për organizimin e një platforme, domethënë për të formuar një shoqatë që do të fillojë procedurat gjyqësore, dhe për të vazhduar me protesta.

“A u thotë dikush atyre se doktori nuk është fajtor? A e dimë se mjekët duhet të ndjekin një protokoll trajtimi për covid? Për tu përjashtuar nga përgjegjësia! Kjo është arsyeja pse të gjithë trajtohen njësoj! Nëse ka simptoma të lehta, nëse ka simptoma më të forta, nëse ka bronkopneumoni, protokolli është covid. Si ta zbulojmë covidin? Përmes testeve që nuk shërbejnë si diagnozë? Testi gjithashtu ka një autorizim për përdorim emergjent, licenca skadon më 31.12 këtë vit.

Qendrat amerikane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve tashmë u kanë bërë thirrje furnizuesve të rinj të testimit të urgjencës që të dalin me teste që do të bëjnë dallimin midis gripit dhe ftohjes së zakonshme. A e kuptojmë se çfarë do të thotë?” tha një protestuese.

https://fb.watch/7piNDKOwgt/