Promovimi i Kornizës për zhvillim MKD 2030

Shkup, 9 qershor – Në Kabinetin e presidentit të shtetit Stevo Pendarovski sot do të promovohet Korniza për zhvillim MKD 2030.

Korniza, siç informojnë nga Kabineti i presidentit, është përgatitur në nismë të presidentit Pendarovski, përmes konsultimeve me faktorë shoqëror nga sektori i biznesit, institucioneve, sektori civil dhe analizë e dokumenteve strategjike relevante të institucioneve qeveritare dhe raporteve analitike nga organizatat ndërkombëtare dhe vendore.