Projektligji që u mundëson tërheqjen e deri 30% të parave nga Trusti u është shpërndarë deputetëve

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu, njofton se Projektligji që mundëson tërheqjen e deri 30% të mjeteve nga Trusti u është shpërndarë sot deputetëve të Kuvendit të Kosovës.

Ai beson se deputetët do të dëgjojnë zërin e qytetarëve dhe do të mbështesin këtë Projektligj, teksa ka ftuar të gjithë që të mbështesin tërheqjen e parave nga Trusti.

Postimi i tij i plotë:

https://www.facebook.com/bekimhaxhiuofficial/posts/pfbid035wq375pJA4VyHQwhN5NgaikVdKc9BdQVbwZynSGW5cTMbW888yhPG9WAMgy554Gsl