Premium Residence / Përzgjidhni shtëpinë ideale për ju!

Shkup, 25 mars – Ndërtimi i Premium Residence – një nga komplekset më prestigjioze dhe është kompleksi i vetëm i tipit gjysmë të mbyllur në Republikën e Maqedonisë së Veriut!
Përzgjidhni shtëpinë ideale për ju!

Për më shumë informacione: 075 404 444 (Viber & WhatsApp)
| http://premiumresidence.mk/