Policët i shpëtojnë jetën të pastrehut që kishte rënë në shinat e trenit të metrosë së New Yorkut

Kur një i pastrehë i sëmurë humbi vetëdijen dhe ra në shinat e metrosë në Bronx, policët e New Yorkut nuk hezituan të hidheshin në aksion.

Katër oficerë në patrullë dëgjuan zhurmën në platformë dhe panë që një burrë kishte rënë në binarë. Treni ishte vetëm një minutë larg.

“Pa menduar dy herë të gjithë u përgjigjëm ashtu siç jemi trajnuar”, tha oficeri Lupen Lopez, raporton ab7ny.

Lopez u hodh në shinat ndërsa dy oficerë të tjerë vrapuan poshtë platformës për të sinjalizuar operatorin e trenit.

“Sa herë që dëshironi të tërheqni vëmendjen e shoferit të trenit, ju tundni elektrikun tuaj elektrik nga e majta në të djathtë dhe ata e dinë se kjo do të thotë të ngadalësosh trenin dhe të ndalosh”, tha oficeri Richardo Peguero.

Viktima 60-vjeçare, Jessey Branch, pati një përkeqësim të gjendjes shëndetësore ndërsa priste në platformën jugore 2/5 në stacionin e rrugës 149. Ai tha se e vetmja gjë që mban mend ishte se po shkonte për të takuar një mik. Gjëja tjetër që dinte ishte se u zgjua rrugës për në spital. /Telegrafi/

https://abc7ny.com/video/embed/?pid=10963182