Po vjen një tjetër kamionçinë elektrike nga Ford

Ford nisi zyrtarisht prodhimin e F-150 Lightning 2022 dhe Jim Farley ndau në fjalimin e tij lajmet për kamionçinën e ardhshme elektrike.

“Do të doja që ne të mund t’ju sjellim poshtë, po ne tashmë po punojmë në Blue Oval City për një kamionçinë tjetër elektrike që është ndryshe nga ky”, tha Farley.

Farley pasoi njoftimet e tij për një kamionçinë të re, misterioze elektrike që do të vijë, me më shumë biseda për kamionçinat elektrike.

“Ne kemi çdo qëllim të bëhemi prodhuesi numër një i kamionçinave elektrike”.

Kamionçinat ekzistuese të shitura në SHBA që mund të bëhen elektrike përfshijnë brendet Ranger dhe Maverick. 

Ford F-150 Lightning