Pesë persona të dyshuar për zjarret në Maqedoni

Shkup, 5 gusht – Sot (05.08.2021) policët nga SPB Manastir dhe DPB Resnje kanë privuar nga liria K.S. nga Leva Reka – Resnje për shkak të ekzistimit të dyshimit se ka shkaktuar zjarr në Leva Reka, në të cilën u dogj pylli trungshkurtër, i cili në ora 17:40 është vënë nën kontroll, njofton Ministria e Punëve të Brendshme.

Ai është nën arrest në stacionin e policisë dhe po punohet në zbardhjen e plotë të rasti.

Kujtojmë, se gjatë ditës së djeshme, (04.08.2021) MPB-ja njoftoi edhe për katër të dyshuar tjerë për zjarrvënie në Maqedoninë e Veriut.