Për shkak të shpërthimit të zjarrit mbyllet vendkalimi kufitar “Bogorodicë”

Shkup, 3 gusht – Për shkak të zjarrit që shpërtheu sot pasdite në lokalitetit mes Milci dhe vendkalimit kufitar “Bogorodicë”, trafiku në këtë vendkalimi kufitar është ndërprerë, ndërsa automjetet janë ridrejtuar për në vendkalimin kufitar “Dojran”, njoftojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë.

Ende nuk ka asnjë informacion se kur kalimi kufitar do të rihapet për trafik.

Zjarri po përhapet drejt kufirit me Greqinë për shkak të erës, për shkak të së cilës u informuan zjarrfikësit grekë nga zjarrfikësja në Polikastro.

Sipas informacioneve të fundit, është shuar zjarri në pjesën pranë vendkalimit kufitar “Bogorodicë”.