Për dalje nga shteti në VK Tabanoc pritet rreth 45 deri 60 minuta

Shkup, 22 gusht – Intensiteti i komunikacionit në drejtimet rrugore jashtë mjediseve urbane është i matur. Në Vendkalimin kufitar Tabanoc, koha e pritjes për dalje nga shteti është rreth 45 deri 60 minuta, përderisa në vendkalimet e tjera kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti, informojnë nga LAMM.

Komunikacioni në rrugët e shtetit, informojnë nga LAMM, po zhvillohet pa pengesa nëpër rrugë vende-vende të lagështa.