Pas lojërave olimpike Pekin 2022, pistat planifikohen të përdoren edhe nga qytetarët

Lojërat Olimpike dhe Lojërat Paralimpike Dimërore të Pekinit 2022 kanë përfunduar javën e kaluar. Sportistët dhe sportistet kineze kanë arritur rezultate rekord në të dyja olimpiadat, por si do të përdoren stadiumet pas përfundimit të këtyre dy veprimtarive madhështore?

Kjo pyetje është mbajtur parasysh që nga projektimi. Plani është që stadiumet t’u shërbejnë qytetarëve dhe të rritet entuziazmi i tyre për sportet e akullit dhe borës.

https://www.facebook.com/zhurnal.mk/videos/960955381252577/