“Panairi i karrierës 2022” në Shkup

Shkup, 26 maj – “Panairi i karrierës 2022” do të mbahet sot në Shkup. Organizator i ngjarjes është Universiteti “Nënë Tereza”.

Konferencën, siç njoftojnë organizatorët, do ta hapë Rektori i Universitetit, prof. Dr. Izet Zeqiri, ndërsa mysafirë do të jenë drejtori i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore Drilon Iseni dhe drejtori i Fondit për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik Festim Halili.