Pa rrymë nesër një pjesë e komunave Saraj, Gjorçe Petrov, Qendër dhe Aerodrom

Shkup, 22 mars – Pa energji elektrike nesër do të jenë një pjesë e shfrytëzuesve në komunat Saraj, Gjorçe Petrov, Qendër dhe Aerodrom, informojnë nga QRMK Shkup.

Në periudhën prej orës 8:30 deri në orën 12 pa rrymë do të jenë një pjesë e shfrytëzuesve të rrugëve “Atanas Mitrev” dhe “Petar Acev” në Komunën Aerodrom, në periudhën prej orës 9 deri në orën 13 shfrytëzuesit e Brazda, rruga numër 1 dhe shtëpitë përreth në Komunën Gjorçe Petrov, në periudhë prej orës 9 deri në orën 14 shfrytëzuesit e rrugëve “Gigo Mihaillovski” numër 1 dhe numër 5, “Nikolla Teslla” kulla 1, libraria Bambi, “Ivan Agovski” ndërtesa 1 dhe 2, bulevardi “Aradhet partizane” numër 48 dhe “Frankin Rzzvelt” në Komunën Qendër prej orës 8:45 deri në orën 14 shfrytëzuesit e fshatit Gllumovë, Shishovë dhe Matkë në Komunën e Sarajit