Nuk arrini te floktari? Mos u shqetësoni, rritja e flokëve është në modë tani

Nëse nuk keni arritur në sallon, mos kini frikë, sepse flokët tuaja e kanë tejkaluar trendin

Lauren Grumel, një floktare nga Nju-Jorku, e do këtë teknikë si për shkak të aftësisë së saj për të zgjatur rritjen ashtu edhe për shkak të shtimit të një dimensioni të bukur.

Edhe pse rrënja e hijes mund të bëhet në pothuajse çdo hije, asaj i pëlqen veçanërisht të punojë te klientët e saj me flokë bionde, transmeton Telegrafi.

“E dua për shkak të kontrastit delikat”, thotë ajo. Edhe pse rrënja e hijes mund të bëhet në pothuajse çdo nuancë, asaj i pëlqen veçanërisht të punojë te klientet e saj me flokë bionde.

“E dua për shkak të kontrastit delikat”, thotë ajo.

– Kërkoni skajet më të shndritshme, dimensionet me gjatësi mesatare dhe më pak blu nëpërmjet rrënjëve, dhe gjithmonë pjesë më të shndritshme rreth fytyrës suaj.

Këshillë që duhet ta aplikoni: Nëse nuk jeni jashtëzakonisht të aftë me ngjyrosje në shtëpi, është mirë që t’ia lini punën një profesionisti. Dhe nëse nuk jeni ende gati për të shkuar në sallon? Të paktën rrënjët e flokëve tuaj do të jenë në stil.

https://www.instagram.com/p/Bp2EMJah43B/?utm_source=ig_web_copy_link