Novitec ka përgatitur një Ferrari 812 GTS më të gjerë, më të ulët, më të shpejtë dhe madje më të fortë

Kompania gjermane akorduese Novitec ofroi një edicion të kufizuar numerikisht të Ferrari 812 GTS me trajtimin e tij të famshëm N-Largo me të cilin “përbindëshi” me 12 cilindra nga Maranello zhvillon shpejtësi maksimale 345 km / orë dhe nga 0 në 100 km/orë e arrin në 2.8 sekonda.

Ferrari është një nga gjashtë markat, veturat e të cilëve merren nga kompania e mirënjohur gjermane akorduese Novitec, dhe krijimi i tyre i fundit është pra Ferrari.

Pas emrit Ferrari 812 GTS N-Largo fshihet një motor V12, dhe në Novitec dhe pas modifikimit ky model ka një pjesë shtesë të zgjeruar dhe të veshur me karbon në zonën e mbrojtësve të pasmë deri në 14 centimetra.

Me një sistem të ri dhe shumë më të hapur të përshtatjes të shkarkimit, tingulli adekuat nuk do të mungojë, dhe motori i këtij Ferrarit 6.5-litra V12 zhvillon 840 “kuaj fuqi”.

Ndër detajet që ndajnë Novitec 812 GTS N-Largo nga versioni origjinal janë rrotat e ndryshme të aliazhit 21 dhe 22 inç të përforcuar NF10 NL me arrë qendrore të montimit, dhe lajmi i keq për blerësit e mundshëm të Ferrari është se të gjitha 18 njësitë e planifikuara tashmë kanë pronarë.