Njeriu çudit me mënyrën e thjeshtë që ai pastron dritaret e tij

A keni gjetur ndonjëherë jashtëqitje zogjsh ne dritaren tuaj, por keni akoma kohë deri sa të merreni me pastrimin e dritareve?

Epo, një burrë ka zbuluar një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për t’i pastruar ato – dhe gjithçka që duhet të bëni është të rrokullisni një rezë.

“Unë kam pak jashtëqitje zogj në dritare dhe më duhet ta pastroj, por nuk mund ta heq krahun”, tha faqja Right Guys Review në një video në faqen e tyre TikTok.

“Pra, gjithçka që bëni është të hapni plotësisht dritaren dhe i shihni ato rezat e vogla atje? Ju i shtypni brenda dhe i shtyni në atë anë dhe shikoni këtë – hapet lart”.

Në video, ai vuri në dukje rezat e vogla në pjesën e sipërme dhe të poshtme të kornizës së dritares. “Bëni edhe pjesën e sipërme – hapeni djathtas”, vazhdoi ai.

#lifehack #hack #learningontiktok #vira #fyp #foryou #foryoupage #rightguysreview #windowcleaning #cleaning #cleaningtiktok #clean #showmethelifehack

♬ original sound – RIGHT GUYShttps://www.tiktok.com/embed/v2/7100226394101157126?lang=en-US&referrer=https%3A%2F%2Ftelegrafi.com%2Fnjeriu-cudit-menyren-e-thjeshte-qe-ai-pastron-dritaret-e-tij%2F

Pasi e bëri këtë, ai rrëshqiti dritaren në mes, në mënyrë që të mund ta nxirrte plotësisht.

“Dhe ja pra – unë mund të pastroj jashtëqitjen e zogut”, përfundoi ai.