Një Jetë kushtuar nenave dhe femijeve! – Prim. Dr. Mendu Jegeni

Arsimi

Arsimi fillor dhe i mesëm në Dibër.

Fakulteti i Mjekësisë, Mjekësi e Përgjithshme – Universiteti i Prishtinës, Prishtinë, Republika e Kosovës.
Specializimi në Gjinekologji dhe Obstetrikë në Fakultetin e Mjekësisë – “Rr. Kirili dhe Metodi”, Shkup.

Eksperience pune

Mjek i përgjithshëm në ISHP Spitali i Përgjithshëm Dibër

Specialist në Gjinekologji dhe Obstetrikë në ISHP Spitali i Përgjithshëm Dibër
2003-2015 – Specialist në gjinekologji dhe obstetrikë në ISHP Spitali i specializuar në gjinekologji dhe obstetrikë “Nënë Tereza” – Çair, Shkup.

2006-2015 – Drejtor i ISHP Spitali i specializuar për gjinekologji obstetrike “Nënë Tereza” – Çair, Shkup.
2015-2018 – Specialist në Gjinekologji dhe Obstetrikë në ISHP Sante Plus, Shkup.
2018-2020 Specialist në Gjinekologji dhe Obstetrikë në ISHP Neuromedica, Shkup
2020 – Specialist në Gjinekologji dhe Obstetrikë në ISHP One Hospital, Tetovë

Prim. Dr. Mendu Jegeni me përvojë mbi 30 vjeçare deri tash ka arrritur që me shpirtin e tij human të kujdeset dhe të sjellë në jetë mbi 2000 fëmijë, momentalisht ai është I angazhuar në spitalin ONE HOSPITAL në Tetovë!

Për më shumë ndiqni videot:

https://www.youtube.com/watch?v=XyYQE2rfdsY

https://www.youtube.com/watch?v=JXknyrDj-F8

https://www.youtube.com/watch?v=t4raAUnfohg

https://www.youtube.com/watch?v=mR4hJGV4OIc

https://www.youtube.com/watch?v=g_FBG5K5nCs