Nëse partneri juaj bën këto 8 veprime, thjesht braktiseni

Nëse dëshironi lidhje të barabartë dhe kuptimplotë, mos shikoni vetëm bukurinë mashkullore apo paratë, shikoni me kujdes se cilat janë ato sjellje që ju bëjnë ju të ndiheni e vlerësuar.

Nëse ai sillet drejt jush njësoj si në një prej rasteve të mëposhtme, atëherë është koha t’i thoni lamtumirë:

1. Më shumë shikon celularin e tij sesa kujdeset për ju.

2. Gjithmonë flet për kolegen e tij të punës, e cila, siç ju thotë vetë ai: Është jashtëzakonisht seksi.

3. I bën komplimente kamerieres ndërsa ju prisni t’ju sjellë pije.

4. Ju fton për të dalë vetëm kur është i dehur.

5. Kur është në krevat me ju, kujdeset vetëm për kënaqësinë e vet.

6. Vetëm ju përshëndet me dorë kur e ftoni të shoqërohet me miqtë tuaj, të cilët i vlerësoni.

7. Fare nuk i kujtohet se çka keni biseduar në takimin e fundit. Në të vërtetë, shpesh keni ndjenjën se, kur flisni me të, ju duket sikur i flisni murit.

8. Për shkak të sjelljeve të tilla të tij, ju ndiheni keq dhe kjo ju bën të humbni vetëbesimin.