Nëna e Dua Lipës publikon një përmbledhje fotosh nga pushimet në Shqipëri

Dua Lipa me familjes e saj qëndruan me javë në Shqipëri.

Kep Merli në Ksamil ishte vendi që zgjodhën për ti kaluar pushimet ku nuk mungoi as Anëar, dhëndri i familjes Lipa.

Sot është Anesa ajo e cila ka bërë një përmbledhje me fotot e ndryshme nga pushimet që kaluan bashkë familjarisht.

Theksojmë se Anesa dhe Dugagjini përveç Duas kanë edhe një vajzë dhe një djalë.

Ndryshe, Dua nga Shqipëria ka shkuar në Ibiza të Spanjës për ti vazhduar pushimet.