Ndërtim pa leje, kallëzim penal kundër një personi nga Struga

Shkup, 16 gusht – Ngritet kallëzim penal kundër një personi nga Struga për shkak të ndërtimit pa leje në rrugën “Partizanska” në Strugë, njoftojnë nga MPB.

“Policia e Strugës ka ngritur kallëzim penal kundër N.D. (52) nga fshati Radolisht e Strugës për shkak të dyshimit se ka kryer vepër penale “ndërrtim pa leje” dhe “uzurpim të pronës”.

I paraqituri, në shkurt të 2021 në rrugën “Partizanska” në Strugë, pa miratim për ndërtim ka ndërtuar në pronën e shtetit të Republkës së Maqedonisë së Veriut”, thuhet në deklaratën e MPB-së.