Ndalohet tërësisht lëvizja në zonat malore

Shkup, 3 gusht – Nga sot hyn në fuqi ndalesa e plotë për lëvizje në zonat malore, kumtoi pres shërbimi qeveritar.

Qeveria u bën apel qytetarëve të mos lëvizin në zonat malore në vend, për shkak të mbrojtjes së sigurisë personale dhe për shkak të parandalimit të përhapjes së mëtejshme të zjarreve.