Mungon vetëm zyrtarizimi – Costa e Karius kalojnë në Premier League

Diego Costa dhe Loris Karius janë rikthyer në Premier League.

Të paktën kështu raporton Fabrizio Romano, sipas të cilit mungon vetëm zyrtarizimi.

Costa ka nënshkruar marrëveshje njëvjeçare me Wolves njëjtë sikurse Karius me Newcaslte.

Së shpejti pritet njoftimi zyrtar nga klubi i Newcastle.