Ministri Hoxha njofton për subvencionet e bujqve dhe blegtorëve (Video)

Shkup, 5 gusht – Përmes një video, ministri i bujqësisë Arjanit Hoxha ka deklaruar se pas kalimit të ribalancit të buxhetit, subvencionet për bujqit do të jenë në llogaritë e tyre, përcjellë Zhurnal.

Hoxha ka njoftuar se sot janë lëshuar subvencionet për 3124 blegtorë dhe për 10549 bujq.

Për më tepër detaje rreth subvencioneve, në vijim keni videomesazhin e ministrit Hoxha

🟢3124 blegtorë – 633.368.600 denarë subvencion bazë për kokë dele🐑 ✔️🟢10549 bujq – 233.419.188 denarë subvencione për…

Posted by Arjanit Hoxha on Thursday, 5 August 2021