Mexhiti bashkë me ish ushtarët e UÇK-së, mes tyre edhe komandant Hoxha

Në rrjetet sociale është shpërndarë një foto e deputetit të BDI-së Izet Mexhiti me ish luftëtarë të UÇK-së Xhezair Shaqiri- komandant Hoxha, por edhe bashkëluftëtarë të tjerë.

Të pranishmit në këtë takim kanë shkruar: ‘Darkë mes shokëve të luftës së UÇK-së dhe deputetit të zonës numër 2. Izet Mexhiti , i cili ka bërë për ish ushtarët e UÇK-së më shumë se çdo politikan në trojet shqiptare.Me dhjetëra shtëpi e banesa ka siguruar për ish ushtarë dhe ndihma tjera! Flm Izet M’