Man United kërkon Costan si zëvendësues të De Geas

Manchester United janë në kërkim të një portieri.

Kjo ka bërë që ata të shohin opsionet e tyre për portën.

Sipas raportimit të ‘Metro’, United janë në kërkim të një zëvendësuesi për David De Geas, dhe Diogog Costa sipas tyre është i duhuri.

Costa është portieri i Portos dhe ka një klauzolë prej 25 milionë eurove.