Lounge Limousine i Hyundait është një mini-kombi elegant me çati të lartë dhe me ekran 25 inç

Hyundai kurrë nuk pushon së na mahnituri me mënyrat për ta bërë minibusin e tij magjepsës Staria, edhe më interesant.

Modelet e mëparshme të furgonit komercial, autobusit të shkollës dhe kampingu-t kanë veçoritë e tyre, por Lounge Limousine i ri i lansuar këtë javë është tjetër nivel.

Automjeti renditet në krye të gamës dhe është më i gjerë se të gjitha të tjerat falë një çatie të lartë.

Tavani rrit lartësinë e disponueshme brenda kabinës së gjerë me 205 milimetra (8 inç). Tani ka vend për të akomoduar një ekran masiv 25 inç, duke bërë që Hyundai të thotë se është më i madhi në segmentin e Staria.

Komponenti multimedial mbulohet mirë derisa merrni lidhje USB dhe HDMI, pasqyrim të smartfonëve, dhe HD DMB. Ky i fundit është një akronim i transmetimit multimedial dixhital që përdoret për TV dhe radio në pajisjet celulare me definicion të lartë.

Duke iu bashkuar kamperit me tendën e saj që shfaqet, Staria Lounge Limousine është pajisur me një pastrues ajri dhe ndriçim humori “Starry Sky” brenda çatisë së ngritur.