Lirohen çmimet e derivateve

Shkup, 9 gusht – Benzinat dhe dizeli nga sonte në mesnatë do të lirohen për vetëm një denarë, ndërsa vaji ekstra i lehtë për një denar e gjysmë, informon Zhurnal.

Çmimi i ri i EUROSUPER BS 95 do të kushtojë 72 denarë, ndërsa EUROSUPER BS 98 do të jetë 74 denarë. Çmimi i ri i dizelit do të shënojë 62,5 denarë/Zhurnal.mk