Lindsey Pelas josh ndjekësit duke vënë në pah linjat trupore në pasqyrë

Lindsey Pelas ka ndarë disa pamje në Instagram. Modelja amerikane, e cila njihet për linjat trupore perfekte ka postuar në rrjete sociale.

Ajo në llogarinë e saj në Instagram, publikon video dhe foto ku shihet me veshje që i theksojnë linjat trupore.

Ndërsa kështu ka vepruar edhe së fundi me paraqitjen provokuese.

https://www.instagram.com/p/CS2sXauptoL/?utm_source=ig_web_copy_link

Ajo solli pamje të fytyrës edhe linjave trupore duke theksuar ato në mënyrën më të mirë të mundshme.