Lëvizja Besa me nëndegë në Kallnik të Bogovinës, të pranishëm edhe ish struktura të ASH-së

Shkup, 13 gusht – Lëvizja Besa ka zbarkuar në Kallnik të Komunë së Bogovinës ku ka themeluar nëndegën e saj. Këshilli vendorë në Kallnik për kryetarë të nëndegës zgjodhi Xhavdet Lezamin.

Në këtë organizim të kësaj nëndege i pranishëm ishte sekretari organizativ, Adnan Azizi, i cili mds tjerash tha: ” Kallniku sonte po i bashkohet të mbarës , të drejtës dhe sinqeritetit ju më shumë se çdo kushë jeni dëshmitarë të asaj se çfar mund të bëjë Lëvizja Besa, me ndershmëri Besa po ritet çdo ditë” tha Adnan Azizi përcjellë TOP24.

Ndryshe në takim kishte dhe ish struktura të ASH,-së të kësaj nëndege në këtë vendbanim të Bogovinës.