Lëndohet një zjarrfikës austriak, dërgohen me urgjentë në spital

Pehçevë, 10 gusht – Zjarrfikësi nga kampi austriak i stacionuar afër Pehçevës sot në mëgjes u lëndua dhe për momentin ndodhet në një klinikë të Shkupit ku po i ofrohet ndihma.

“Kolegu ynë nga Austria u lëndua në kamp. Kishte lëndim në kurriz”, informuan nga NJZT Berovë.

Zjarrfikësit austriakë edhe sot janë në rajonin më kritik në fshatin Mitrashinci, ku së bashku me kolegët nga Sllovenia dhe Bullgaria po e kontrollojnë zjarrin I cili tashmë disa ditë po bën problem në Rajonin e Berovës.