Ky është kandidati për kryetar komune nga BDI në Haraqinë

Shkup, 22 gusht – Drejtori ekonomik në Klinikën për sëmundje të fëmijëve Ridvan Ibraimi është kandidat i BDI-së për kryetar të komunës së Haraçinës.

Kandidatura e tij dhe bartësit të listës Sejdi Nebiu është zyrtarizuar në mbledhjen e degës së Haraçinës të Bashkimit Demokratik për Integrim.