Kur hapni gojën për të gjykuar një nënë, fillimisht kafshoni gjuhën!

Kur hapni gojën për të gjykuar një nënë, fillimisht kafshoni gjuhën.
Shtatzënia dhemb.

Lindja e një fëmije dhemb.
Dhënia e gjirit dhemb.
Të shohësh fëmijën tënd duke qarë – dhemb.
Ai nuk fle mirë – dhemb.
T’i shërbesh të gjithëve dhe të jesh i fundit – dhemb.
Mungesa e kohës për veten – dhemb.

Mami ka nevojë për ndihmë, jo për t’u kritikuar, ka nevojë për dashuri dhe jo për t’u gjykuar, kujdeset për të gjithë, por duhet të kujdeset edhe për veten.

Mëmësia nuk është aq e butë sa duket, mëmësia është e bukur, po, por është shumë e vështirë.

E bukura është dashuria që ndjen nëna për fëmijën e saj, kjo dashuri është në gjendje të durojë gjithçka!

Ne jemi gjithmonë afër nënave dhe nënave të ardshme! – https://www.instagram.com/p/CeOc706ojpI/