KSHZ: Jemi duke finalizuar sigurimin e pajisjes ‘finger print’

Shkup, 11 gusht – KSHZ kumtoi sot që vepron sipas afateve për sigurimin e aparatit për identifikimin e gjurmëve të gishtrinjëve të votuesve. “Dje arritën përfaqësues të operatorit Dermallog dhe gjatë ditës po bëhen konsultimet përfundimtare për finalizmkin e tekstit dhe nënshkrimin e së njëtës”, njoftojnë nga KSHZ.

Nga KSHZ ftojnë qytetarët me të drejte vote, prej tani t’I kontrollojnë të dhënat e tyre në web faqen e komisionit, edhe pse zyrtarisht kontrolli publik I të dhënave nis nga 21 gusht dhe zgjat deri më 9 shtator.