Komuna e Çairit prezanton hapësirën e re për parkim në Fushë Tophanë

Shkup, 16 mars – Komuna e Çairit ka njoftuar se është kriijuar hapësirë e re për parkim në Lagjen Fushë Tophanë me çka do të ndikojë në rritjen e numrit të vend- parkingjeve në këtë komunë.

Komuna e Çairit ka njoftuar se është krijuar edhe një hapësirë parkingu në Çair.

Ekipet e punës të Komunës së Çairit po krijojnë edhe një hapësirë të re parkimi me sipërfaqe prej 1200 m2, e që gjendet në Lagjen Fushë Tophanë, gjegjësisht në rrugën “Mitat’h Frashëri” (Ish-“Brigada Maqedonase-Kosovare”).

Kjo hapësirë e re do të ndikojë dukshëm në rritjen e numrit të vend-parkingjeve në komunën tonë. E ne këtu nuk do të ndalemi, vazhdojmë edhe me më shumë projekte të rëndësishme për Çairin dhe Çairasit, njftojnë nga kjo komunë.

https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/posts/508194987327075