Kominoshet janë trend i padiskutueshëm i sezonit: Ja si t’i vishni pa gabuar!

Vera është sikur e krijuar për kominoshe, pra këtë sezon ato janë më të popullarizuara se kurrë më parë

Kjo pjesë është e përkryer për pothuajse të gjitha gratë dhe mund të vishet në raste të ndryshme.

Në dyqane mund të gjeni modele të shkurtra, por edhe plotësisht të gjata, pra ju takon juve të zgjidhni atë që ju pëlqen, transmeton Telegrafi.

Për momentin, fokusi është në një model lulesh, madje ato me një ngjyrë janë gjithashtu të mundshme.

Ato mund të kombinohen me atlete, por edhe me sandale apo këpucë me taka.

Ne gjetëm disa mënyra interesante për të stilizuar. Shikoni:

profimedia
Rreth nesh

Adresa
8 Udarna Brigada
Shkup – RMV-të, 1000

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM