Katër shenjat më atletike të zodiakut

Astrologjia mund të japë një ton njohurish për tiparet tuaja unike të personalitetit.

Sa më shumë të gërmoni në grafikun tuaj të lindjes, aq më shumë mund t’ju ndihmojë të kuptoni fuqitë tuaja të brendshme dhe lëvizjet e fuqisë që kontribuojnë në stilin tuaj të jetesës aktive.

Pavarësisht nëse e gjeni paqen në palestër ose në majë të një mali, nëse merrni një gëzim të pashpjegueshëm nga shtyrja e kufijve tuaj, ndoshta mund të lidheni me shenjat më atletike të zodiakut.

Shenja juaj e diellit, e cila përfaqëson personalitetin tuaj thelbësor, është një pikë e shkëlqyer kërcimi për të testuar kufijtë tuaj atletikë.

Nëse është e vendosur në një shenjë zjarri (Dash, Luan, Shigjetar), për shembull, ju mund të jeni natyralisht atletik. Shenjat e zjarrit janë shenjat e veprimit – ato janë të guximshme, kërkuese emocionuese dhe konkurruese, kjo është arsyeja pse këto shenja energjike priren të jenë atletët e zodiakut.

Vazhdoni të lexoni për të zbuluar nëse jeni një nga shenjat më atletike të zodiakut:

Dashi

Virgjëresha

Akrepi

Shigjetari