Ka pushtuar rrjetet shoqërore: Shikoni sesi qeni i fshin me zell putrat para se të hyjë në shtëpi

Se kanakarët gjithsesi kujdesen për higjienën, ka treguar edhe një qenush shumë i kujdesshëm

Domethënë, para çdo hyrjeje në shtëpi, maltezeri fshin me zell putrat në rrogoz dhe vetëm pastaj futet brenda.

Kjo video është bërë virale në rrjetet shoqërore dhe shumica e kanë komentuar.

“Kur qeni ka rutinë higjiene më të mirë se unë…”, shkruan në përshkrimin e videos.

Shumica në komentet e tyre kanë shkruar që qentë tyre bëjnë të njëjtën gjë me rastin e hyrjes në shtëpi”.

https://www.instagram.com/reel/ChH5So8pM6V/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1c7d187e-1ada-4b90-b554-a43ad2e7dc33