Janë njerëz të mirë, por jo domosdoshmërisht bashkëshortë të mirë; e kemi fjalën për këto shenja

Ka disa tipa burrash të cilët nuk duan të marrin përsipër impenjime dhe përgejgjësi, sidomos në një marrëdhënie, sepse nuk janë të prerë për një jetë në çift. Më poshtë do të flasim për shenjat zodiakale që nuk janë dhe aq të zotët për të qenë bashkëshortë të mirë.

Dashi

Burrat e kësaj henje janë shumë të fortë, të pavarur dhe kanë shumë besim, por mërziten shumë shpejt. Janë impulsivë dhe shumë të paduruar, kështu që të qenët të përfshirë nën jë marrëdhënie është shumë e vështirë për ta.

Demi

Kjo shenjë kërkon që të ketë gjithmonë të drejtë dhe mund të gjenerojë shumë debate. Edhe pse janë persona shumë romantikë, është e vëhstirë për ta që të lënë veten të sundohen nga emocionet.

Gaforrja

Burrat e gaforres janë persona shumë analitikë dhe tentojnë t’i kushtojnë vëmendje çdo detaji tek partnerja e ttyre. Gjithashtu atyre nuk u pëlqen ta braktisin zonën e tyre ‘komfort’ për t’u përballur me çdo lloj rreziku, kështu që është e vështirë për këta persona të impenjohen plotësisht.

Luani

Luanët janë persona shumë egoistë, janë mësuar të kenë gjithçka pa hequr dorë nga asgjë. Janë shumë xhelozë dhe duan të menaxhojnë gjithçka. Një marrëdhënie me këtë shenjë mund të jetë shumë e vështirë për t’u përballuar.