Ivanov: Propozimi francez është në Komisionin për Punë të Jashtme, duhet të thirret ministrja Teodora Gençovska

Sofje, 19 Qershor – Mirosllav Ivanov, ushtrues detyre i kryetarit të Asamblesë Popullore të Bullgarisë komentoi se qeveria bullgare nuk do të marrë kurrfarë obligime pa dritë të gjelbër të Asamblesë Popullore.

Kjo nënkupton që të miratohet deklaratë se është dhënë dritë e gjelbër që Qeveria të nënshkruajë një ose dokument tjetër.

Ivanov sqaroi se për momentin propozimi francez është në komisionin për politikë të jashtme të Kuvendit të Bullgarisë.

Prandaj, gjëja më logjike, siç tha ai, është thirrja e ministres së Punëve të Jashtme e cili duhet t’i paraqesë Kuvendit një raport për punën e bërë në këta gjashtë muaj e gjysmë në negociatat mes Bullgarisë dhe Maqedonisë së Veriut.