Intervistë me Ergys Lugën

Kupa e Botës në Katar po zhvillohet tashmë me intensitet, duke krijuar mjaft momente emocionuese. Po juve, a ju pëlqen futbolli? Kemi bërë një intervistë nëpërmjet lidhjes me video me një trajner shqiptar, Ergys Luga, që ndodhet në Kinë që prej vitit 2019 dhe drejton tashmë një ekip futbolli të rinjsh në Guangzhou.

Ai është një trajner që shquhet për energjinë që i jep skuadrës, duke e forcuar atë nga ana e mekanizmave fizikë, dhe kjo besohet se është një ndër arsyet pse Ergys Luga po arrin rezultate të mira në Guangzhou. Për shumë hollësi, ju lutem ndiqni këtë video.