Inteligjenca britanike: Rusia do të shtojë sulmet e saj në zonat urbane

Inteligjenca britanike në të dhënat e saj të fundit ka bërë me dije se Rusia ka mundësi që të vazhdojë dhe të përdorë fuqi të rënda zjarri në sulmet e saj në zonat urbane “pasi duket të kufizojë humbjet e veta tashmë të konsiderueshme”.

Ministria e mbrojtjes së Britanisë së Madhe, përmes një postimi në Twitter ka bërë me dije se kjo do të jetë një kosto e madhe me viktima të tjera civile.

Ndër të tjera autoritetet britanike bëjnë me dije se Rusia ka shtuar bombardimet e saj pa dallim ndaj zonave urbane civile gjatë javës së kaluar, pasi ajo rrethoi qytetet e Ukrainës Lindore , por luftoi për të bërë përparim në kapjen e tyre.