Hertz dhe Shelby prezantuan Ford Mustang me më shumë se 900 kuaj/fuqi

Shelby American dhe Hertz kanë zbuluar kopjet e akorduara të Ford Mustang, disa prej të cilave kanë më shumë se 900 kuaj/fuqi.

Veturat e para do të mbërrijnë në vende të caktuara këtë verë dhe do të mund të merren edhe me qira, Ky njoftim i referohet bashkëpunimit trevjeçar të kompanive të përmendura.

Mustang Shelby GT500-H fuqizohet nga një motor V8 i akorduar Predator 5.2 litërsh me turbocharged nga GT500, i cili zhvillon më shumë se 900 kuaj/fuqi. Do të jetë gjithashtu vetura më e fuqishme në ofertën e Hertz.

GT500-H ka një mbulesë karboni me ajrim të dukshëm dhe është 13,61 kg më i lehtë se ai i fabrikës.

Vijat e arta në të gjithë trupin dhe përgjatë pragjeve bëjnë homazh për veturat e para Hertz Shelby Mustang. Nuk duhet të harrojmë edhe buzët e aluminit me goma me performancë të lartë.

Shelby do të prodhojë 25 modele GT500-H, dhe 19 do të jenë të lyera në të zezë Shadow Black, ndërsa gjashtë do të veshin të bardhën e Oxfordit. Veturat do të jenë të disponueshme me qira në Phoenix, Las Vegas, Fort Myers, Miami, Orlando dhe Tampa.

Një alternativë më e dobët do të jetë Mustang Shelby GT GT-H i disponueshëm si një i konvertueshëm dhe i shpejtë, dhe do të fuqizohet nga një motor 5.0-litërsh Coyote V8 që jep 450 kuaj/fuqi si dhe Mustang GT.

Megjithatë, modelet GT-H përdorin një mbulesë të ndryshme në krahasim me Mustang GT standarde duke pasur ndenja, një grilë të ndryshme të përparme me krahë në të dy anët, si dhe dritat e pasme të ridizajnuar. Gjithashtu, ky model vjen me sistem shkarkimi Borla dhe rrota 20 inç me goma Michelin.

GT-H do të jetë i disponueshëm në ngjyrën Rapid metalike të kuqe të bardhë Oxford, gri të karbonizuar dhe të zezë Shadow, dhe të gjitha do të kenë dy linja ari në të gjithë trupin. Qiratë do të jenë të disponueshme në Atlanta, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, San Diego, San Francisko, Miami, Orlando dhe Tampa.