Hapje e një qendre të re për zhvillimin e teknologjisë në Shkup

Shkup, 18 mars – Një qendër e re për zhvillimin e teknologjisë do të hapet sot në Shkup.

Investimi ka mbështetjen e Qeverisë dhe bashkë me të parashikohet që në vitet në vijim të krijohet një ekip i larmishëm drejtuesish në industrinë e teknologjisë që do ta bëjnë vendin tonë një nga qendrat kryesore të zhvillimit të HTEC Group në Evropë.

“Me të pranishmit e ngjarjes do të ndajnë planet për rritje dhe zhvillim të kompanisë, drejtori kryesor operativ Dejvid Shoh, drejtori i resurseve njerëzore Sërxhan Jovanoviq dhe dy menaxherët për inxhinieri dhe dërgesë dhe Vasko Drenoski dhe Marko Zdravkovski, paralajmëroi HTEC Group.