Gratë i veshin burrat njëjtë, ky është reagimi kur shohin njëri-tjetrin (VIDEO)

Një video me disa burra të veshur njësoj, është bërë virale në TikTok.

Llogaria me emrin Esra ka publikuar pamje të momentit kur burri i saj dhe i shoqeve, shfaqen të veshur njëjtë.

Krejt kjo ishte e planifikuar nga gratë.

Në videon e mëposhtme e cila ka mbledhur më shumë se 25 milionë shikime, mund të shihni reagimin e burrave kur takohen në restorant të veshur njësoj

https://www.facebook.com/zhurnal.mk/videos/598753681559555/