Gjithçka rreth Porsche 911 – dokumentari që zbulon çdo aspekt rreth historisë dhe montimit të makinës ikonë

Pak vetura në botë janë aq ikonike sa Porsche 911.

Si e tillë, pak makina kanë një bazë kaq të gjerë fansash dhe ndjekës të përkushtuar.

Megjithatë, shumë nga ata njerëz tashmë nuk dinë disa gjëra, të cilat janë zbuluar një dokumentar i ri.

Dhe ndoshta pjesa më e mirë është që ju mund t’i shikoni të gjitha falas, përcjell Telegrafi.

Ky dokumentar i ri vjen nga Documentary WELT në YouTube dhe mbulon absolutisht çdo aspekt të mënyrës sesi është krijuar brezi aktual 911.

Që nga modeli origjinal në 1963, çdo 911 ka ardhur nga fabrika e Porsche Zuffenhausen në Shtutgart, dhe ky numër tejkaloi një milion në vitin 2017.

Video gjithashtu diskuton historinë e 911 dhe tregon fakte interesante rreth saj.