Gjeni ndryshimet: A është kjo kopja më e mirë e Ferrarit?

Një grup tifozësh të veturave Ferrari nga Shën Petersburg erdhi me idenë për të bërë një kopje të Ferrari 458 Italia, dhe Porsche Boxster shërbeu si bazë e tyre.

Një nga disavantazhet më të mëdha të kopjeve që mund të shohim në internet është se krijuesit  e tyre përdorin një model të lirë të zakonshëm si një “veturë dhuruese”.

Në këtë rast, ekipi nga Rusia filloi seriozisht që në fillim, kështu që baza ishte një Porsche.

Kur pjesa më e madhe e punës në trup u përfundua, ata i kërkuan pronarit të një Ferrari të vërtetë 458 Italia që ta parkonte pranë kopjes për t’i krahasuar ato. Rezultati përfundimtar i përpjekjeve të tyre është i lavdërueshëm, gjë që mund të shihet në video.

Sipas YouTube, prodhimi i kopjes ka zgjatur më shumë se dy vjet deri më tani dhe kërkoi shumë punë dhe aftësi.

Ashtu si me çdo kopje, edhe pse duket çuditërisht e mirë, dallimet janë qartë të dukshme në disa vende, veçanërisht kur veturat vendosen pranë njëra -tjetrës.

Videoja e dytë tregon një kopje në fazën tjetër të prodhimit – pikturuar në të verdhë, dhe me brendësinë e krijuar nga krijuesit e kopjes.

Në përgjithësi, është sigurisht një kopje mbresëlënëse e një veture super sportive që shihet rrallë.

Së fundi, entuziazmi i tyre është ajo që tërheq këto video.